M. FORCE tanfolyamok koronavírus járvány idején
2020. szeptember 18. írta: perlakikata

M. FORCE tanfolyamok koronavírus járvány idején

Vigyázunk rád, vigyázunk egymásra! Óvintézkedések koronavírus idején

covid.jpgSzámunkra kiemelt szempont a koronavírus miatt kialakult helyzetben is, hogy az M. FORCE oktatási helyszíne továbbra is biztonságosan látogatható legyen. Célunk, hogy az oktatás egyszerűen és megbízhatóan működjön, ezért a szükséges óvintézkedésekre hangsúlyosan figyelünk.

Fertőtlenítjük a kilincseket, bejárati kaput, kapu csengőt, villanykapcsolókat, liftet, termünk ajtaját, - minden órakezdés előtt, és a tanuló távozása után fertőtlenítjük, - tanulók, s általunk érintett tárgyakat, mindent amihez hozzáérünk, és ezen felül még ami eszünkbe jut, mosdók, felületek fokozott takarítását intenzívebb, speciális tisztító- és fertőtlenítő szerekkel még hatékonyabban végezzük az óráink végeztével.


Termünkbe egyből a bejáratnál jobbra találsz egy mosdót.
Megérkezéskor egyből egy alapos kézmosást kérünk tőled.
washing-hands-4940196_1280.jpg
Beiratkozáskor tartjuk a 2 méter távolságot, az órákon pedig a 1,5 méter távolságot.
covid_1_5_meter_tavolsag.png
Minden táncóra alkalom előtt, és után szellőztetünk. Ha az időjárás engedi +23 fokig a táncóra közben is nyitva tartjuk az ablakot.


Vigyázunk magunkra. Vitaminokat szedünk, egészségesen táplálkozunk, napozunk (D vitamin forrásaként, feltöltődésként), folyamatosan mozgunk, sportolunk. Szinte kizárólag munkába járunk. Csak az elengedhetetlen bevásárlást, ügyintézéseket intézzük. Nem járunk szórakozóhelyre, mozikba, kávézókba, külföldre, nem járunk olyan helyre ahova nem muszáj. Mi is szeretnénk egészségesek maradni ezért gondolunk szeretteinkre, üzletfeleinkre, a jelenlegi, és jövőbeli tanulóinkra is.


Továbbá a következő lépéseket vezettük be:

  • mellőzzük a kézfogást;
  • tanulóink számára kézmosásra mosdót biztosítunk a terem közvetlen bejáratánál;
  • természetesen mi is szinte óránként kezet mosunk;
  • a táncórákon nem tartózkodunk egymáshoz közel;
  • gyalog járunk a termünkbe, vagy ha az időjárás engedi rollerrel;
  • nem járunk nagy létszámú közösségekbe;
  • nem jártunk a 2020-as évben külföldön;
  • amennyiben bármelyikünkön a vírus bármilyen tünetét észleljük, úgy önkéntes karanténba vonulunk (2 hét nem a világ vége). Ezt szerencsére könnyen megtehetjük meg, a tanfolyamok működtetéséhez akár egy ember is elegendő, mi pedig ketten vagyunk. Ha kellene, egy ember dolgozna a hónap minden napján, hiszen szolidárisak vagyunk egymással.

Minden nap fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy minden a lehető legnagyobb rendben működjön, s mindent megteszünk, hogy megóvjuk magunkat, és téged a vírustól, ráadásul mivel csak EGYÉNI (tánc, dj,) TANFOLYAMOK tartása a profilunk, ezáltal kis alap területű teremben működünk, ennélfogva a napi látogatószámunk alacsony.


M. FORCE - Budapest, VI. kerület
Web page: http://www.m-force.hu
Telefonszám: 06309 896-041

A bejegyzés trackback címe:

https://discotanc.blog.hu/api/trackback/id/tr6816198816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása