A disco tánc észbontóan fiatalít
2020. szeptember 16. írta: perlakikata

A disco tánc észbontóan fiatalít

a_discotanc_eszbontoan_fiatalit_disco_tanctanfolyam_diszkotanc_tanfolyam_mforce_tancmuveszeti_iskola_jobban_fogsz_tetszeni_masoknak_sot_megonmagadnak_is.jpg

Táncolva jobban tetszel mindenkinek!

Sőt még önmagadnak is! Gondoltad volna?

Kezdj hát bele a tánctanulásba, akár teljesen kezdőként, akár eddigi tánctudásod bővítése, csiszolása céljából.

Az M. FORCE Disco tánc tanfolyamán, Disco tánc tanulás közben elillannak a gondjaid. Heti egy, akár két táncóra alkalom, és minden alkalom után felvidulva távozol, sokkal életvidámabban, felfrissülve tudsz a párodhoz hazamenni egy-egy fárasztó munkanap után.


Várunk szeretettel.


M. FORCE  TÁNCMŰVÉSZETI  ISKOLA - Budapest, VI. kerület
Web page: http://www.m-force.hu
Telefonszám: 06309 896-041


A bejegyzés trackback címe:

https://discotanc.blog.hu/api/trackback/id/tr5616203630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vincze Rajmund 2020.09.20. 19:27:48

Ez szuper. Ötvenes éveiben járó férfi vagyok. Cégem alkalmazottai fiatalok, csapatépítő bulik vannak, dj-t hívunk, mindenki jól mulat, én kevésbé. Úgy gondolom ez azért van így, mert a Disco az ő korosztályuknak szól, tudnak rá táncolni. Én nem tudok, és ez engem feszélyez. Minden alkalommal megy a húza-vona hogy menjek táncoljak velük, egyre kellementlenebb, de én nem tudok Disco táncot táncolni. Szeretnék végre valahára a gátlásaimtól, túl merev mozgásomtól megszabadulni. Jó lenne már a fiatalok közé ifjú fiatalként beivódni, és velük együtt jó érzésekkel táncolni.
süti beállítások módosítása