Hogyan tehetsz az egészségedért Diszkótánccal?
2020. november 17. írta: perlakikata

Hogyan tehetsz az egészségedért Diszkótánccal?



Tudtad, hogy a Diszkótánc a dinamikus mozgás segítségével jobban oldja a stresszt, erősödik a szívünk, és az érrendszerünk, továbbá az immunrendszerünk, e mellett élénkül a csont, és porcanyagcserénk?

Tudtad, hogy a Disco tánc elősegíti a porcok, például térdporcok közötti folyadék pótlást? A Disco tánc mozgás formájának segítségével elkerülhető a porckopás, izü
leti, és térd fájdalmak. hogyan_tehetsz_az_egeszsegedert_diszkotanccal_diszkotanc_tanfolyam_disco_tanctanfolyam_mforce_tancmuveszeti_iskola_diszkotanc_oktatas_disco_tanc_oktatas.pngE mozgásforma olyan komplex, mind e mellett kifinomult tánc mozdulatokat tartalmaz, ami folyamatosan termeli a porcok közötti folyadék pótlását, legyen ez akár lábfej, boka, térd, csípő, derék, medence, váll, nyak, könyök, csukló, kézfej, megőrizve a hosszú távú egészségünket. 

Továbbá segíti a kálcium minél jobb beépülését a csontozatainkba. Azzal, hogy Disco táncra perdülünk, minden alkalommal csontjaink egészségének, az az a csont sűrűség megőrzéséért sokat teszünk.

Nos igen! Mind ezt, így együtt tudja a Diszkótánc.

Gyere, és táncold ki magadból a stresszt az M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA EGYÉNI DISCO TÁNC TANFOLYAMÁN a világ zajától elszeparált tánctermében, BP-en a VI. kerületben, az Oktogonnál, Perlaki Kata, Tóth Géza tánctanárok vezetésével, akik az M. FORCE cég vezetői, tulajdonosai is egyben, és szenvedélyük az improvizatív Disco tánc. hogyan_tehetsz_az_egeszsegedert_discotanccal_disco_tanctanfolyam_diszkotanc_tanfolyam_mforce_tancmuveszeti_iskola_diszkotanc_oktatas.jpg Felső vezető vagy egy nagy multi cégnél, vagy esetleg saját céged van?
Iratkozz be, és vegyél részt az M. FORCE DISCO TÁNC TANFOLYAMÁN hisz a Diszkótáncnak számos pozitív hatása van a testedre, szervezetedre, mentális jó létedre nézve. Ezen felül egy kemény, terhelt, teljesítmény orientált munkanapból, (munkahétből) nem mindegy, hogy milyen mentális állapotban térsz haza a csalásodhoz, gyerekeidhez, férjedhez, feleségedhez. Ha fontosak számodra, s fontos számodra az is, hogy egy jó állapotban lévő, nyugodt párt/férjet/feleséget, anyát/apát, kapjanak belőled amikor haza mész hozzájuk, akkor gyere, és táncoljuk ki a stresszt, valamint minden feszültséget ami benned van, ezenfelül fiatalodj DISZKÓTÁNCCAL! 

Ha szereted a dallamos, kellemes hangzású Club, és/vagy Disco zenéket, szeretsz táncolni, valamint jó képességed van a kommunikáció terén, akkor garantált, hogy az M. FORCE DISZKÓTÁNC órája után, (de már közben is észrevétlenül) elszáll a gondod, átszellemülten, vidáman, jól érezve magad,  felszabadultan fogsz tőlünk távozni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a tanulóink mosollyal, nagy adag jó érzéssel, elégedettséggel távoznak minden egyes táncóra alkalom után, melyet szavakba is öntenek, s maguktól vissza jeleznek felénk a táncóra alkalmak végeztével. hogyan_tehetsz_az_egeszsegedert_diszkotanccal_diszkotanc_tanfolyam_disco_tanctanfolyam_mforce_tancmuveszeti_iskola_disco_tanc_oktatas_diszkotanc_oktatas.jpgTanítványaink közt tudhatunk olyan 40 év feletti férfiakat, nőket, aki kkv-s cégvezetők, továbbá jogászokat, közgazdászokat, ezenfelül informatikusokat, programozókat is, akiknek ez a mozgásforma fontossá vált az életükben, mind az egészség megőrző, valamint a kikapcsolódás végett, így mára már a sokadik M. FORCE-os Diszkó tánctanfolyamukat járják jelenleg is. 

Az M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA Diszkótánc tanfolyamán, a problémáidból, a feszített munka tempód által okozott stressz helyzetekből átszellemülsz, fel frissülsz, miközben teszel az egészségedért is, s megőrzöd azt.

Gyere, és érezd magad jobban a bőrödben!
Várunk szeretettel.

 

Ismerj meg jobban bennünket:

Olvasd el az M. FORCE web oldalán a további Blog bejegyzéseimet is:
http://m-force.hu/blog/blog_discotanc.html


Kattints az alábbi linkre, és ismerd meg az M. FORCE  DISZKÓTÁNC TANFOLYAMÁNAK részleteit:
http://www.m-force.hu/gogo/diszkotanctanfolyam.html


M. FORCE  TÁNCMŰVÉSZETI  ISKOLA - Budapest, VI. kerület
Web page: http://www.m-force.hu
Telefonszám: 06309 896-041

A bejegyzés trackback címe:

https://discotanc.blog.hu/api/trackback/id/tr8116274284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása